0318 613 544 info@sarimarijs.nl

Hallo

Ik ben Sara Kakebeen de eigenaresse van Sari Marijs. Ik ben getrouwd en we hebben samen drie prachtige dochters.

Wilde altijd al graag iets voor mezelf beginnen het ondernemen zit in de familie mijn opa (Ruth van Beijnhem) had een aardappel groothandel en een graandrogerij op de Molenstraat in Ede. Tien jaar geleden had ik het idee om een shop in shop te beginnen met alleen maar kinderartikelen, dit is helaas niet doorgegaan maar wat niet is kan altijd nog komen, daardoor ben in op het maandereind begonnen met de kinderwinkel.
Mijn grote passie is de kinderen vind dat elk kind mag zijn wie hij of zij is, het is zo belangrijk om positief te zijn in wat ze willen of kunnen. Hoe geweldig als een kind stralend uit de paskamer komt met wat hij of zij heeft uitgekozen en daar zo gelukkig van wordt. En een jongen die eigelijk geen zin heeft om te passen maar uiteindelijk iets kiest waar hij heel blij mee is. Daarbij kunnen de kinderen in de winkel lekker spelen, steppen en vooral even zichzelf zijn.
De winkel heeft vele facetten een hoek voor verzorging en houten speelgoed, met daarbij de life style voor de kinderkamer. Baby en kinderkleding met alle aanverwanten artikelen.

Ons team:

Sara Kakebeen
Bernadette Diender
Petra Wilbrink
Joanne de Jong
Annejet Floor
Rosanne van der Vloet
Julia Vlastuin

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bernedette Diender, ik ben 38 jaar jong 🙂 en trotse moeder van 2 kinderen. Geboren in Kampen en jaren lang werkzaam geweest in het buitenland, waar ik de liefde van mijn leven ben tegen gekomen. Uiteindelijk zijn we samen gestrand in het kei-gave Breda, waar we 10 prachtige jaren hebben doorgebracht. Toch miste we de familie en waren we op zoek naar een mooie, rustige en kindvriendelijke omgeving. Nou dat is gelukt! We hebben 2 jaar geleden een gaaf huis gekocht in Ede. Werken bij Sarimarijs is altijd een feestje. Iedere dag is anders. Het ene moment help je klanten bij het adviseren van dekens en lakens voor een babykamer, het andere moment help je 2 kids voor een leuk outfit of een trotse opa & oma in spé!! Daarnaast vind ik het inhangen en presenteren van de kleding ook erg leuk om te doen.
Voor nu genoeg gekletst hoop je snel te zien bij Sarimarijs.

Hoi!

Ik ben Petra. Ik werk 4 dagen bij Sari Marijs en moeder van twee prachtige kids Senna en Luca. Ede is de plaats waar ik al mijn hele leven met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik er graag op uit met vriendinnen en kids. Daarnaast ben ik dol op paarden en kom ik graag op de manege.

Mijn vak is mijn passie,die ik dagelijks combineer met mn andere passie en dat zijn mijn kids! Ik vind het fantastisch om klanten en kids in de winkel te helpen en adviseren. Twaalf jaar lang heb ik gewerkt in de kinderopvang waarbij ik dagelijks de verzorging en opvoeding van baby tot tiener op mij nam. Ik heb hier veel geleerd over alle facetten in de opvoeding. Ook mijn opleiding SPH, werkervaring in de damesmode en mijn eigen ‘mama zijn’ dragen bij tot een ervaren, deskundig, open en eerlijk advies wat ik u graag in de winkel wil geven.

Ik hoop u snel in onze prachtige winkel te ontmoeten!

Ik ben Julia Vlastuin,

werkend bij Sari Marijs als weekend- en vakantiehulp! Ik ben deze kinderspeciaalzaak en dit gezellige team ingerold na mijn stage bij Sari Marijs. Ik geniet van mijn werk en het geeft mij weer positieve energie! Naast mijn werk ga ik naar school en rij ik paard. Ik heb een fijne familie, geweldige vrienden en lieve oppaskindjes waar ik erg trots op ben! Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze speciaalzaak! Tot Ziens!